Contact

Adres en Routebeschrijving

Ons adres

Akoesticum
Nieuwe Kazernelaan 2–D42
6711JC Ede

LET OP Gebruik Akoesticum voor je navigatie, in plaats van het adres.

Postbus 8059
6710 AB Ede

Plattegrond Kazerneterrein

Contact

Wij zijn maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar via +31- (0)318 304 349.

Voor vragen over boekingen:
boekingen@akoesticum.org.

Alle andere vragen:
info@akoesticum.org.

Parkeren Kazerneplateau

LET OP
Vanaf maandag 16 januari 2023 is de Nieuwe Kazernelaan afgesloten ter hoogte van P-Veluwe. P-Veluwe is enkel bereikbaar vanaf het noorden, kruispunt Eikenlaan-Nieuwe Kazernelaan. Deze afsluiting duurt tot en met medio juni 2023.

Bekijk voor vertrek: https://parklaan.ede.nl/omleidingen


Omleidingen
Fietsverkeer vanuit de Brigadelaan maakt gebruik van de omleiding voor fietsers die ook nu al geldt, dus over de Sysseltselaan en Nieuwe Kazernelaan richting Maurits-Noord. Ter plekke staan gele borden die de route aangeven.

Autoverkeer met bestemming P+R, Akoesticum, Stingerbol en World Food Center wordt omgeleid via de Eikenlaan en Klinkenbergerweg. Ook hiervoor staan gele omleidingsborden.

Je reist met het OV

Akoesticum ligt op slechts 5 minuten loopafstand van intercitystation Ede-Wageningen. Verlaat het station aan de centrum-zijde, sla rechtsaf, en volg het pad over het viaduct via Platform 1. Het eerste gebouw dat je ziet, is de voormalige Frisokazerne waarin Akoesticum gevestigd is.

Plan je reis

Bekijk Treinvrije periodes 2023


Je reist met de auto

Let op! 

  • Zoek met je navigatiesysteem/Google Maps op naam [Akoesticum], niet op postcode/adres.

  • Er wordt gebouwd op het terrein naast Akoesticum. De situatie verandert hierdoor continu.

  • Bent je in het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kun je je auto bij de voordeur, langs de vlaggenmasten, parkeren. Meld dit wel altijd bij onze receptie.

Volg deze aanwijzingen, maar houdt de bovenstaande omleidingen voor vertrek in de gaten!

Vanaf de N224 – Arnhem/Apeldoorn – via de Eikenlaan 

Rijd vanaf de N224 via de Eikenlaan richting de Klinkerbergweg. Sla bij de stoplichten bij de Klinkerbergerweg linksaf, en bij de volgende stoplichten wederom linksaf richting de Parklaan. Vervolgens rijd je rechtsaf het kazerneterrein op. Rijd rechtdoor en volg de borden P&R Station. Dit parkeerterrein bevindt zich achter Akoesticum. De ingang bevindt zich aan de voorzijde. Loop langs het spoor en sla rechtsaf.

Vanaf de A12 Utrecht/Ede (afrit 24) – via de Klinkenbergerweg 

Als u onder het viaduct van het NS Station bent gereden, houdt u rechtdoor aan (met de bocht mee naar rechts). Volg de borden P&R station. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts, via de Parklaan, het kazerneterrein op. Rijd rechtdoor en volg de borden P&R Station. Dit parkeerterrein bevindt zich achter Akoesticum. De ingang bevindt zich aan de voorzijde. Loop langs het spoor en sla rechtsaf.