Contact

Adres en routebeschrijving

Ons adres

Akoesticum
Nieuwe Kazernelaan 2 – D42
6711JC Ede

LET OP! Gebruik Akoesticum voor je navigatie, niet het adres!

Postbus 8059
6710 AB EDE

Plattegrond Kazerneterrein

Contact

Wij zijn maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar via +31- (0)318 304 349.

Voor vragen over boekingen:
boekingen@akoesticum.org.

Alle andere vragen:
info@akoesticum.org.

Je reis met het OV

Akoesticum ligt op slechts 5 minuten loopafstand van intercitystation Ede-Wageningen. Verlaat het station aan de centrum-zijde, sla rechtsaf, en volg het pad over het viaduct. Het eerste gebouw dat je ziet, is de voormalige Frisokazerne waarin Akoesticum gevestigd is.

Plan je reis

Je reis met de auto

Let op! 

  • Zoek met je navigatiesysteem/Google Maps op naam [Akoesticum], niet op postcode/adres.

  • Er wordt gebouwd op het terrein naast Akoesticum. De situatie verandert hierdoor continu.

  • Bent je in het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kun je je auto bij de voordeur, langs de vlaggenmasten, parkeren. Meld dit wel altijd bij onze receptie.

Volg deze aanwijzingen:

Vanaf de N224 – Arnhem/Apeldoorn – via de Eikenlaan 

Rijd vanaf de N224 via de Eikenlaan richting de Klinkerbergweg. Sla bij de stoplichten bij de Klinkerbergerweg linksaf, en bij de volgende stoplichten wederom linksaf richting de Parklaan. Vervolgens rijd je rechtsaf het kazerneterrein op. Rijd rechtdoor en volg de borden P&R Station. Dit parkeerterrein bevindt zich achter Akoesticum. De ingang bevindt zich aan de voorzijde. Loop langs het spoor en sla rechtsaf.

Vanaf de A12 Utrecht/Ede (afrit 24) – via de Klinkenbergerweg 

Als u onder het viaduct van het NS Station bent gereden, houdt u rechtdoor aan (met de bocht mee naar rechts). Volg de borden P&R station. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts, via de Parklaan, het kazerneterrein op. Rijd rechtdoor en volg de borden P&R Station. Dit parkeerterrein bevindt zich achter Akoesticum. De ingang bevindt zich aan de voorzijde. Loop langs het spoor en sla rechtsaf.