Music Leadership training

georganiseerd door

Musicians without borders

Musicians without Borders biedt deze zomer een praktijkgerichte opleiding muzikaal leiderschap aan! Deze vindt plaats van 25 juli t/m 30 juli 2022 in Akoesticum in Ede.

De training richt zich op het werken met mensen die getroffen en ontheemd zijn door conflict en oorlog. De cursus is ontwikkeld door experts met jarenlange ervaring in huidige en post-conflictregio's, gebaseerd op best practices van Musicians Without Borders-programma's.

Eerdere deelnemers aan onze trainingen hebben hun vaardigheden toegepast in omgevingen zoals vluchtelingenkampen en asielzoekerscentra, geweldloosheidsworkshops, jeugdgevangenissen en gemeenschapskoren. Deze training helpt je om je kennisbasis, mindset en houding en praktische vaardigheden te ontwikkelen bij het leveren van activiteiten op het gebied van muziekleiderschap.

In deze muziekleiderschapstraining leer je hoe je muziek kunt gebruiken voor sociale verandering. We behandelen de volgende onderwerpen:

  • De principes van geweldloosheid en conflictde-escalatie

  • Het ondersteunen van de veiligheid en het welzijn van zowel de groep als jezelf,

  • Faciliteren van muzikale activiteiten in verschillende culturele contexten,

  • Je bestaande muzikale vaardigheden gebruiken binnen dit werk (je wordt uitgenodigd om je instrument mee te nemen).

Deze training omvat 2 online sessies, die plaatsvinden voorafgaand aan de persoonlijke training. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent voor deze sessies, aangezien ze onderwerpen introduceren die in de persoonlijke training worden behandeld.

Om deel te nemen aan deze training vragen we je…

…een sterke muzikale achtergrond hebben en de basis muzikale vaardigheden beheersen. We zijn op zoek naar een goed gevoel voor ritme en vocale of instrumentale vaardigheden,

...zijn geïnteresseerd in of hebben ervaring in het gebruik van muziek met diverse gemeenschappen die te maken hebben met gedwongen migratie, oorlog en gewapende conflicten.

Onze trainingsprogramma's staan ​​open voor muzikanten met veel verschillende achtergronden en culturen, en kunnen deelnemers bevatten uit regio's die zijn getroffen door oorlog en gewapende conflicten. Onze algemene voorwaarden bieden richtlijnen voor het gedrag van deelnemers om een ​​veilige ruimte te creëren voor alle deelnemers tijdens onze trainingen. Als u vragen, zorgen of risico's met betrekking tot uw deelname wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

Voorzorgsmaatregelen covid19

We volgen de gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen voor het coronavirus zoals opgelegd door de Nederlandse overheid. We werken nauw samen met onze trainingslocaties en partners om onze trainingen aan te passen aan deze richtlijnen.

Internationale deelnemers dienen rekening te houden met eventuele vereisten om Nederland binnen te komen. Wij adviseren alle deelnemers om een ​​degelijke reisverzekering af te sluiten en alleen volledig restitueerbare reizen te boeken. Deelnemers worden minimaal één maand van tevoren op de hoogte gesteld van eventuele uitstel of annulering van het programma.

Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie, waaronder ons annuleringsbeleid.

event ma 25 juli 22
more_vert tot
event za 30 juli 22
euro 1.195,00
Inschrijven

Early-bird rate until April 15: €995

Regular rate from April 16 to June 24: €1195