Muziekvakantie voor blazers en slagwerkers

georganiseerd door

Stichting Nederland Blaast

'Stichting Nederland Blaast!' organiseert in de zomer van 2024 een intensieve muziekvakantieweek voor blazers en slagwerkers. Buiten schijnt de zon, binnen schitteren de instrumenten. Een week lang kun je je onderdompelen in de inspirerende wereld van de blaasmuziek. Voor het eten wordt gezorgd. Het enige waar je je druk over hoeft te maken is de klank van je instrument.

Iedereen die een instrument speelt dat in een harmonie-orkest past, kan meedoen. Ben je beginner of al gevorderd? Blazer of slagwerker? Door de opzet van de cursus is er voor iedereen een passend aanbod.

We trappen de week af met een docentenconcert, zodat je geinspireerd kunt beginnen. Elke dag krijg je privéles van een vakdocent. Daarnaast kun je meedoen aan ritme- en intonatietrainingen, ademhalingsoefeningen en opwarmsessies. Er worden ensembles van verschillende niveau's aangeboden. Het is zelfs mogelijk een solowerk instuderen met een concertpianist.

Aan het eind van de week is er de mogelijkheid mee te doen aan het solistenconcert en de ensembleconcerten. Alles 'voor en door elkaar', zodat je in een ontspannen omgeving naar hartelust het nieuw geleerde kunt uitproberen.

Aanmelden en meer informatie

event zo 21 juli 24
schedule 00 : 00
more_vert tot
event za 27 juli 24
schedule 00 : 00
euro 995,00
Schrijf je in

De prijs is inclusief cursus, volpension en overnachtingen