Music for a While

georganiseerd door

Euregio Vocalisten Werkplaats

Kom langs!
Zaterdag 25 maart om 20:00
Performance Music for a While


Het project Euregio Vocalisten Werkplaats organiseert op 25 maart 20.00 uur als afsluiting een ‘Performance’ in het Akoesticum waarin de 15 geselecteerde amateurzangers uit Nederland en Duitsland laten horen wat zij in een weekend-workshop voorbereid hebben. 

Deze afsluiting is een vervolg op de Open Stage die op 12 februari in het Akoesticum heeft plaatsgevonden. Een selectiecomité heeft daar de 15 beste deelnemende amateurzangers uit Nederland en Duitsland geselecteerd. Deze zijn in de workshop hard aan de slag gegaan om hun individuele liederen, aria’s, chansons en songs te verbinden tot een samenhangend geheel.  

De verbindende elementen zijn het thema “Music for a while” én een daarop afgestemde enscenering. Claudia Patacca (zangeres en zangdocent aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle) en Andreas Gilles (acteur en theaterdocent uit Unna) staan als zangcoach resp. regisseur borg voor een boeiend concept en een gedegen voorbereiding. Het resultaat is de “Performance” die te zien is op zondag 19 maart om 19.30 uur in de Landesmusikakademie NRW te Heek (Duitsland) en op zaterdag 25 maart om 20.00 uur in het Akoesticum. 

 

De entree is vrij, maar een donatie ter mededekking van de onkosten wordt op prijs gesteld. 

 

Organisatie:
Stichting Euregio Vocalisten Concours in samenwerking met de Landesmusikakademie NRW en het nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater Akoesticum.
Meer informatie is te vinden op euregio-vocalworkshop.eu 

event za 25 maart 23
schedule 20 : 00
more_vert tot
event za 25 maart 23
schedule 22 : 00
Ik meld me aan!

open toegang: vrijwillige bijdrage is gewenst