Superchoir Zingt ABBA

georganiseerd door

Prestige Vocal Groups

“Een dag lang ABBA nummers instuderen in een prachtig theater, leren van een fantastische dirigent, werken aan podiumpresentatie en de dag eindigen met een spetterend concert mét live band! “ 

Superchoir Zingt... 
Na het grote succes van 3 edities Prestige Zingt Queen, is dit evenement weer terug! Ditmaal wordt er verdiept in de hits van ABBA met Superchoir Zingt ABBA. Zaterdag 27 mei 2023 wordt een fantastische dag vol muziek, zingen, instuderen en werken aan je eigen performance. Je eindigt de dag met een spetterend optreden voor familie of vrienden! Zowel leden van Prestige Vocal Groups als niet-leden kunnen zich inschrijven. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven! 

Fantastische locatie 
De prachtige oude kazerne het Akoesticum in Ede is de locatie waar je gaat repeteren en instuderen om ’s avonds de sterren van de hemel te zingen. Iedereen heeft in de mooie zaal zijn/haar eigen zitplaats. De dag wordt regelmatig onderbroken door een gezellige pauze in “de straat” binnen de locatie. 

Super begeleiding 
In de weken vooraf studeer je thuis alvast de nummers in met de handige oefenmaterialen. Op de dag zelf worden de hele nummers gezamenlijk ingestudeerd en de puntjes op de i gezet. Aan het einde van de dag ga je met het hele koor actief aan de slag met podiumpresentatie, zodat je helemaal klaargestoomd wordt voor je optreden. 

Programma 
De ochtend en middag bestaan uit enkele blokken waar je onder leiding van de beste dirigenten van Nederland de nummers gaat instuderen. Zodra alle nummers erin zitten, wordt er gewerkt aan podiumpresentatie. De avond wordt gestart met een generale repetitie waar je repeteert mét de live band. Vervolgens is het tijd voor show: het publiek stroomt binnen en geef je samen me het koor een spetterende optreden! De tickets voor deze optredens zijn nu ook te koop via de website van Popkoor Prestige.

Koop tickets voor concerten!

Repertoire 
Tijdens deze editie van Superchoir Zingt ABBA gaan we aan de slag met 10 of meer hits van deze band. Deze nummers worden binnenkort bekend gemaakt. Spannend! 

All-in pakket 
Akoesticum in Ede werkt met all-in arrangementen, dat betekent dat je ticket een volledig verzorgde dag inhoudt. Je krijgt namelijk een volledig verzorgde lunch, een heerlijk  dinerbuffet inclusief 1 drankje én je mag de hele dag onbeperkt gebruik maken van het koffie/thee/water arrangement. De keuken van Akoesticum kookt voor iedereen en kan dus rekening houden met allergieën en intolleranties. Je kunt dit al aangeven bij het bestellen van je ticket. 

Kosten !!! DEELNEMER TICKETS ZIJN UITVERKOCHT!!!
Wanneer je een deelnemers ticket bestelt, geniet je van een all-inclusive dag! Je ontvangt hiervoor het professionele oefenmateriaal, inclusief bladmuziek, oefen MP3’s en instudeer tips. Daarnaast word je op de dag zelf begeleid door verschillende professionele dirigenten en treedt je op met een top band. Naast dit alles geniet je van een koffie/thee/water arrangement voor de hele dag, met daar bovenop een verzorgde lunch en diner. Dit alles komt uit op een bedrag van €88,00 voor leden van de koren van Prestige Vocal Groups en €93,00 voor niet-leden. De tickets voor de concerten in de avond zijn te koop voor €6,50.  

Het plezier begint al een paar weken van tevoren! 
Op je ticket staat een link en inlogcode voor de speciale deelnemers pagina. Hier krijg je toegang tot het oefenmateriaal, bestaande uit bladmuziek en handige ingezongen oefen mp3’s van de nummers. Daarnaast staat er ook meer informatie over het evenement zelf. Je kunt dus op een prettige en eenvoudige manier thuis instuderen. Het is de bedoeling dat je het repertoire alvast thuis instudeert. Op de dag zelf zet de dirigent de puntjes op de i en neem je de moeilijke stukken samen door. Het oefenmateriaal is zo duidelijk en leuk, dat je waarschijnlijk al wekenlang aan het zingen bent! 

Prestige Website Prestige Agenda Facebook Prestige Instagram Prestige

 

 

event za 27 mei 23
Koop Concerttickets!

Concerten 27 mei 2023
19:30-20:15 en 21:00-21:45

Concerttickets €6,50 (beschikbaar)

Prijzen: Deelnemers €93,00 (leden van Prestige Vocal Groups €88,00).
!!! DEELNEMER TICKETS ZIJN UITVERKOCHT!!!