Windows of Opportunity

georganiseerd door

Windows of Opportunity

Muziekwerkplaats Windows of Opportunity biedt jonge, professionele musici tot 30 jaar de mogelijkheid om een eigen, theatrale voorstelling te maken. De musici worden tijdens een residentieweek in trainingscentrum Akoesticum gecoacht door verschillende professionals. Aan het eind van de week spelen zij hun voorstelling voor publiek.

Op zaterdag 28 mei presenteren contrabassist Jennifer Blom en het duo Elisabeth Hetherington (sopraan) en Jelmer de Moed (klarinet) hun kersverse voorstellingen. Jennifer creëert een solo over de verschillende soorten spanning die zij ervaart tijdens het maakproces en het presenteren op een podium. Elisabeth en Jelmer maken een gechoreografeerd concert waarin de stem en de klarinet geïnspireerd op de kleuren en geluiden van een bos een dialoog aangaan. 

Na afloop van de voorstellingen die elk 25 tot 40 minuten duren, volgt een nagesprek met de musici. Feedback vanuit het publiek wordt zeer op prijs gesteld! 

Meer info over de musici en hun voorstellingen is te vinden op www.windowsofopportunity.nl

Toegang is gratis, maar reserveren is verplicht via www.windowsofopportunity,nl of bovenstaande link. Donaties na afloop zijn mogelijk. 

 

 

event za 28 mei 22
schedule 20 : 00
more_vert tot
event za 28 mei 22
schedule 22 : 00
Reserveer tickets

Dit event vindt plaats bij Theaterhuis De Berenkuil, Biltstraat 166, 3572 BP Utrecht.