Windows of Opportunity

georganiseerd door

Windows of Opportunity

Muziekwerkplaats Windows of Opportunity biedt jonge, professionele musici tot 30 jaar de mogelijkheid om een eigen, theatrale voorstelling te maken. De musici worden tijdens een residentieweek in trainingscentrum Akoesticum gecoacht door verschillende professionals. Aan het eind van de week spelen zij hun voorstelling voor publiek.

Op zaterdagavond 2 juli mei presenteren 6 jonge musici hun nieuwe voorstellingen in het Stadsklooster in Utrecht. Met een solovoorstelling van pianist Sean Morgan-Rooney over zien/gezien worden waarin hij muziek van Ravel combineert met eigen composities en visuals; jazzduo Freek Mulder en Jonathan Szegedi met een audiovisuele voorstelling over het spanningsveld tussen mens en technologie; en een muzikaal onderzoek naar de verschillende kanten van depressie van pianiste Mariavi Molina en sopraan Veronka Akhmetchina.

Na afloop van de voorstellingen die elk 25 tot 40 minuten duren, volgt een nagesprek met de musici. Feedback vanuit het publiek wordt zeer op prijs gesteld!

Datum: Zaterdag 2 juli 2022
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Stadsklooster, Kanaalstraat 198, Utrecht
Toegang: is gratis, maar reserveren is verplicht. Donaties na afloop zijn mogelijk.

event za 02 juli 22
schedule 20 : 00
more_vert tot
event za 02 juli 22
schedule 22 : 00
Reserveer tickets

Toegang is gratis, maar reserveren is verplicht. Donaties na afloop zijn mogelijk.