Zangweekend Stage Vibes

georganiseerd door

Vocal Vibes

Zangweekend Stage Vibes

Een bruisend, all inclusive zangweekend op een prachtige locatie!

Dompel je samen met andere zangfanaten onder in de wereld van Musical, Kleinkunst of Funk & soul, en presenteer het resultaat op het podium! Onder leiding van Anne Ermens (musical), Elke Rouwmaat (kleinkunst) of Rohan Poldervaart (funk & soul) werk je op zaterdag en zondag aan een paar meerstemmige nummers, die je op zondagmiddag aan elkaar en een publiek presenteert. Van tevoren krijg je alvast oefenmateriaal opgestuurd, zodat je in het weekend meteen de diepte in kunt. Op zaterdagavond is er een open podium en een singalong onder leiding van Elke Jansen. Kortom: een waar zangfeest, compleet met eten, drinken en een overnachting in het prachtige Akoesticum, nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater in Ede.

Voor wie
Heb je enige of ruime ervaring met meerstemmig zingen, dan is zangweekend Stage Vibes perfect voor jou! Twijfel je over je niveau? Neem dan contact op met de organisatie (Elke Jansen).

Aanmelding
Meedoen met Stage Vibes? Geef je gegevens en wensen door het inschrijfformulier. Na betaling van het inschrijfgeld (€ 50,-) via deze website of het inschrijfformulier is je inschrijving definitief. Het inschrijfgeld wordt uiteraard afgetrokken van het eindbedrag.

Yes! Ik meld me aan voor Stage Vibes!

Lees meer over Zangweekend Stage Vibes

Goed om te weten

Docent: Anne Ermens, Elke Rouwmaat en Rohan Poldervaart

Aantal deelnemers: 30-75

Niveau: 2-3 op 3 (medium tot gevorderd)

Voorbereiding: Instuderen 1 à 2 koorpartijen mbv oefenbestanden

event za 10 juni 23
schedule 09 : 30
more_vert tot
event zo 11 juni 23
schedule 17 : 30
euro 295,00
Informatie en Aanmelden

Kosten:
Standaard: € 295,- (studenten tot 30 jaar € 195,-) incl. overnachting (tweepersoonskamer*), diner, ontbijt, 2x lunch, onbeperkt koffie/thee.

*Meerprijs eenpersoonskamer: € 45,- (zolang de voorraad strekt).


Na betaling van het inschrijfgeld (€ 50,-) is de reservering definitief.