Een monumentale congreslocatie

Wanneer je een congres organiseert, moet je uiteindelijk ook de keuze maken voor de evenementenlocatie. Hierbij kijk je naar verschillende aspecten, zoals de ligging en de bereikbaarheid. Daarnaast is de locatie van groot belang, aangezien het de setting is waarin de bezoekers van het congres zich gedurende het hele event bevinden. Monumentale congreslocaties bieden je event nét wat extra’s. 

Bijzondere sfeer 

De gebruikte bouwmaterialen verschillen vaak van moderne gebouwen, en dit zorgt voor unieke en sfeervolle ruimtes. Daarnaast is er ook veel variatie in de architectuur van verschillende monumentale gebouwen, waardoor gasten zowel verrast als geïnspireerd worden. 

Een locatie met een rijke geschiedenis 

Monumentale gebouwen hebben vaak eerder een andere maatschappelijke functie vervuld, waardoor er veel verschillende verhalen aan de plek verbonden zijn. Deze kunnen ingezet worden om verdieping te geven aan het dagprogramma, of door bezoekers te inspireren.  

Akoesticum is bijvoorbeeld gevestigd in een voormalige infanteriekazerne, de Johan Willem Frisokazerne in Ede. De monumentale façade, hoge algemene hal, en verschillende authentieke details herinneren nog steeds aan deze bijzondere functie en periode. 

Neem contact op 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Akoesticum? Neem dan contact op met onze afdeling Boekingen! Nadat je de eerste informatie over je congres met hen gedeeld hebt in het offerteformulier nemen zij zo snel mogelijk contact op.

Vraag een offerte aan