Kweekgrond. Wat is dat?

Er groeit iets nieuws bij Akoesticum! Te midden van de Foodvalley naast Station Ede-Wageningen groeit iets nieuws. Er is een Kweekgrond voor talenten om tot bloei te komen. Als Akoesticum staan we voor creativiteit en bieden we ruimte voor de kunsten (met een kleine en grote K). Bij ons kan jij je terugtrekken om het creatieve proces aan te gaan. Wij verzorgen een professionele ruimte en connecties met anderen, zodat je project voeten in de aarde kan krijgen. Wij bieden creatieve individuen of kleine collectieven, geschoold of autodidact, amateur of professional de kans om bij ons te verblijven en te creëren tegen een bodemprijs.  

Hoe doen we dat? Omdat we een groepsaccommodatie zijn, is het niet rendabel om onze kazerne te openen voor een enkeling. Maar bijna ieder week hebben we toch een paar studio’s en/of bedden leeg. Deze plekken gaan we voor je inzichtelijk maken en tegen een bodemprijs aanbieden. In ruil daarvoor vragen we je om een wederdienst, om te delen. We vragen je om te delen door de deuren van je studio af en toe te openen voor onze partners in huis. Om te delen in je creatieve proces. Delen door een beleving te bieden, door een deel van je creatie te laten zien/horen/ervaren. Delen door het gesprek hierover met elkaar aan te gaan.

Waar wacht je op? Meld je aan! Een uitwisseling die verrijkend is voor alle partijen.  We willen iedereen in Akoesticum laten bruisen van al deze dagelijkse creatieve energie. Dit doen we onder de titel Kweekgrond. Dus ik richt me nu tot jou! De creatieveling, die met een idee of plan rondloopt, maar mooie ruimtes en faciliteiten zoekt om tot creaties te komen. Meld je dan nu aan. En wij laten je weten wanneer er ruimte is om jou te ontvangen en te laten groeien. Kweekgrond.

Ik wil meer weten over Kweekgrond!

Heb je nog vragen? Of werkt het inschrijfformulier niet? Mail dan naar info@akoesticum.org