Papendal voor musici

Harold Lenselink: “Deze zomer beleven we de drukste zomer sinds onze start in 2015:  full house met drie grote en belangrijke internationale muziekprojecten. "

Opnieuw samenwerking Sport Medisch Centrum Papendal

Voor deze zomerperiode van 2019 betekent dit in elk geval dat we opnieuw zullen samenwerken met Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP). En daar zijn wij ontzettend blij mee.

Alle musici, kunnen gedurende hun verblijf bij Akoesticum rekenen op de specialistische begeleiding van de fysio- en manuele therapeuten van Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP).

De samenwerking met SMCP, huisleverancier van de Nederlandse topsport, begon in de zomer van 2016 met het 10-daags verblijf van het Australian Youth Orchestra. De combinatie van de medische staf van het orkest zelf en de specialisten van SMCP, zorgde voor een optimale begeleiding van de jonge topmusici.”

Internationale orkestprojecten, zomer 2019

World tour Australian Youth Orchestra (9-19 juli 2019).

Internationale cursus voor ongeveer 90 gevorderde jonge musici van 16-26 jaar, de European Youth Music Week (28 juli-4 augustus 2019)

Zomerkamp van het nieuwe internationale jeugdorkest van het Koninklijk Concertgebouworkest, RCO Young (7-25 augustus 2019).