Uniek project in de Gelderse Vallei: Verhaal van onze Vallei

De vijf gemeenten; Nijkerk, Barneveld, Ede, Wageningen en Scherpenzeel organiseren samen een uniek project over muziektheater: Het verhaal van onze vallei. Het doel is om het aanbod op het gebied van Muziektheater in onze regio te stimuleren.

Het verhaal
Het is 2025. De Gelderse Vallei staat voor enorme dilemma’s: Als twee Wageningse studenten voor de uitdaging komen te staan om oplossingen te bedenken voor de toekomst van de Gelderse Vallei, leren ze niet alleen elkaar, maar ook de geschiedenis, cultuur en het landschap beter kennen.

Doe mee!
Voor muziektheater is natuurlijk muziek nodig. Wat is componeren? Hoe doe je dat? Waar moet je rekening mee houden? Hoe ga je om met een liedtekst? Welke vorm geef je aan een lied? Al deze aspecten en nog veel meer komen aan bod in de workshop compositie voor muziektheater, die gegeven zal worden door de Hoevelakens Edwin Schimscheimer. Componeren, arrangeren en uitvoering/samenspelen zijn thema’s die voorbij komen. Iedereen vanaf 14 jaar kan mee doen en leren van Edwin

Bekijk de flyer over compositie

Hoe schrijf je een verhaal dat boeit en blijft hangen bij het publiek? Wat zijn de ingrediënten van een scenario voor muziektheater en welke rol spelen de liedjes daarin? Hoe creëer je karakters van vlees en bloed en geloofwaardige dialogen? Al deze aspecten en nog veel meer komen aan bod in de workshop storytelling & scenarioschrijven voor muziektheater.

Bekijk de flyer over storytelling

Ga voor meer informatie naar: https://www.verhaalvanonzevallei.nl/