Windows of Opportunity: Call for proposals 2022

Windows of Opportunity biedt jonge, professionele musici tot en met 30 jaar de mogelijk om een korte voorstelling te creëren. Geen ‘gewoon' concert, maar een voorstelling die flexibel aangepast kan worden aan veranderende omgevingen en situaties. De nieuwe voorstellingen worden tijdens het traject vier keer uitgevoerd voor publiek.

Windows of Opportunity wordt ondersteund door o.a. het Prins Bernhard Cultuurfonds, Dioraphte, het K.F.Heinfonds en Gemeente Utrecht. Dankzij hun bijdragen kunnen wij van mei tot en met oktober 2022 maximaal 25 musici (als solist en in ensembles) uitnodigen voor het traject, zodat 10 voorstellingen kunnen worden gecreëerd. Windows of Opportunity is een samenwerking tussen Akoesticum en Stichting Windows of Opportunity. De artistieke en projectleiding is in handen van Idske Bakker.

Call for proposals 2022

Wil je meedoen aan Windows of Opportunity? Op www.windowsofopportunity.nl staat de Call for proposals. Je kunt een eigen idee voor een voorstelling pitchen of reageren op een van de opdrachten. De deadline voor de call is 30 maart 2022.