Werken bij Akoesticum

Nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater

Word onderdeel van ons team

Als nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater gelooft Akoesticum dat kunst onmisbaar is voor ontplooiing van mensen en voor verbinding in de maatschappij. Vanuit die gedachte draagt Akoesticum sinds 2014 met een klein team bij aan een betere samenleving met de podiumkunsten als inzet. Een vrijplaats om samen te komen, te repeteren, leren, creëren, experimenteren en elkaar te inspireren. Een plek waar je rijker uit komt dan je in ging.

Gelegen aan de rand van de Veluwe in een voormalige kazerne uit 1906 ontvangt Akoesticum op dagelijkse basis groepen uit binnen- en buitenland voor één- of meerdaagse repetities, workshops, trainingen of scholing. Van (inter)nationale jeugdorkesten tot danscursussen voor zestigplussers, maar ook de zakelijke markt maakt graag gebruik van de creatieve omgeving van Akoesticum. Daarnaast biedt Akoesticum een breed scala aan publieksvoorstellingen aan, van try-outs tot karakteristieke concerten.

Wil jij onderdeel worden van ons team? Bekijk hieronder de beschikbare vacatures, meld je aan als vrijwilliger of kom stage lopen!

Vrijwilligerswerk

Bij grotere evenementen en andere drukke periodes, met name in de weekenden, zijn vrijwilligers meer dan welkom. Houd je van cultuur en vind je het leuk om gasten en bezoekers te ontvangen? Laat van je horen. We zullen je zo spoedig mogelijk laten weten of en zo ja wanneer we versterking kunnen gebruiken.

Op dit moment zijn we ook op zoek naar een vrijwilliger met groene vingers die ons een handje wil helpen in onze binnentuin. Dus lijkt het je leuk af en toe in onze tuin te werken, stuur ons een bericht.

Werk/Stageplek

Akoesticum is een erkend leerwerkbedrijf

Zelf leren we elke dag, ook van elkaar en van onze stagiair(e)s. We zijn een SBB Erkend Leerwerkbedrijf (MBO) en een ELBHO Erkend Stagebedrijf (HBO/WO). Wil jij graag stage of werkervaring bij ons opdoen?  Neem dan gerust contact met ons op. 

Beschikbare vacatures

Medewerker Reserveringen