Werken bij Akoesticum

Nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater

Word onderdeel van ons team

Als nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater gelooft Akoesticum dat kunst onmisbaar is voor ontplooiing van mensen en voor verbinding in de maatschappij. Vanuit die gedachte draagt Akoesticum sinds 2014 met een klein team bij aan een betere samenleving met de podiumkunsten als inzet. Een vrijplaats om samen te komen, te repeteren, leren, creëren, experimenteren en elkaar te inspireren. Een plek waar je rijker uit komt dan je in ging.

Gelegen aan de rand van de Veluwe in een voormalige kazerne uit 1906 ontvangt Akoesticum op dagelijkse basis groepen uit binnen- en buitenland voor één- of meerdaagse repetities, workshops, trainingen of scholing. Van (inter)nationale jeugdorkesten tot danscursussen voor zestigplussers, maar ook de zakelijke markt maakt graag gebruik van de creatieve omgeving van Akoesticum. Daarnaast biedt Akoesticum een breed scala aan publieksvoorstellingen aan, van try-outs tot karakteristieke concerten.

Wil jij onderdeel worden van ons team? Bekijk hieronder de beschikbare vacatures, meld je aan als vrijwilliger of kom stage lopen!

Beschikbare vacatures

Kom je ons team versterken?

Host (0-uren)

Vrijwilligerswerk

Houd je van cultuur? Dan ben je bij Akoesticum aan het juiste adres. We zoeken op dit moment geen vrijwilligers, maar dit kan in de toekomst uiteraard weer veranderen. Heb je interesse? Laat dan van je horen, en stuur een e-mail naar onze afderling HR ter attentie van Kathy van den Brandhof. We laten je zo spoedig mogelijk weten wanneer we versterking kunnen gebruiken.

Contact opnemen

Werk/Stageplek

Akoesticum is een erkend leerwerkbedrijf

Zelf leren we elke dag, ook van elkaar en van onze stagiair(e)s. We zijn een SBB Erkend Leerwerkbedrijf (MBO) en een ELBHO Erkend Stagebedrijf (HBO/WO). Wil jij graag stage of werkervaring bij ons opdoen?  Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen