Boekenconcert

georganiseerd door

De Harmonie

Muziek uit films kennen we allemaal, maar muziek geschreven over boeken is minder bekend. Maar ook bij de verhalen uit boeken is natuurlijk prachtige muziek te bedenken. Er zijn meerdere componisten die zich hebben laten inspireren door romans, dagboeken, heldenverhalen en sprookjesboeken en dat zijn mooie muziekstukken geworden.

Op vrijdagavond 11 oktober neemt het Harmonieorkest van muziekvereniging De Harmonie het publiek mee op reis naar de verhalen uit diverse boeken. En dat doen we niet alleen. Voor dit concert worden kinderen uit groep 6 t/m 8 uitgenodigd om mee te doen aan een voorleeswedstrijd. Tijdens deze voorleeswedstrijd worden ze beoordeeld door een jury. De 4 kinderen die winnen mogen, ter introductie van de muziekstukken, een stukje voorlezen op het concert. Aanmelden voor de voorleeswedstrijd kan vanaf 15 juni 2024 via www.deharmonie.org.

Benieuwd naar de muziek, het orkest en de winnaars van de voorleeswedstrijd? Het concert vindt plaats op 11 oktober 2024 in het Akoesticum in Ede en begint om 20.00 uur. Kaarten kosten € 12,50 per stuk (incl. een pauzedrankje) en zijn te koop via www.deharmonie.org. Per bestelling wordt € 1 transactiekosten in rekening gebracht.

Koop Tickets!

event vr 11 oktober 24
schedule 20 : 00
euro 12,50
Koop Tickets!

Kaarten kosten € 12,50 per stuk (incl. een pauzedrankje)
Per bestelling wordt € 1 transactiekosten in rekening gebracht.