Halve finale Kamermuziek Concours Gelre 2024

georganiseerd door

Kamermuziek Concours Gelre

Het concours
Kamermuziek Concours Gelre is een jaarlijks terugkerend, landelijk concours voor elke musicus van 20 t/m 27 jaar die als duo, trio of ander ensemble klassieke muziek speelt, van oud tot hedendaags, altijd zonder dirigent. De solist is uitgesloten.

Het concours bestaat uit een voorselectie (op basis van de ingestuurde video), halve finale en finale, waarbij een professionele jury uit de internationale kamermuziekwereld luistert en opbouwende kritiek geeft. Zo bestond de jury voor het concours van 2023 uit Bart van de Roer, Peter Brunt, Karmit Fadael, Kenne Peters (namens De Vereeniging) en Marijke Schröer (namens het Grachtenfestival Amsterdam).

Waarom deelnemen?
Deelname aan Kamermuziek Concours Gelre betekent kansmaken op een eigen lunchconcert in De Vereeniging te Nijmegen, een concert op het Grachtenfestival Amsterdam en masterclasses van bekende musici. En natuurlijk nog heel veel meer! Neem een kijkje op onze website.

Goed om te weten
De halve finale van Kamermuziek Concours Gelre is op zondag 15 september 2024 in Akoesticum te Ede. De ticketverkoop voor de halve finale komt op een later moment online. De finale volgt twee weekenden daarna op zondag 22 september 2024 in De Vereeniging te Nijmegen.

Meld je nu aan
Aanmelden voor het concours kan tot 1 juni.

event zo 15 september 24
more_vert tot
Aanmelden