On Stage

georganiseerd door

Euregio Vocalisten Werkplaats 2024

Kom naar het open podium On Stage van de Euregio Vocalisten Werkplaats! Op zaterdag treden 10 zangers op en op zondag 16 zangers die elk gedurende ongeveer 15 minuten een drietal liederen zingen. En aan het slot op zondag treedt ook zanggroep Vocal Vibes uit Arnhem op. Tussen de optredens door kunnen bezoekers de zaal betreden dan wel verlaten.

Bekijk het programma

Voor de amateur solozangers of mini-ensembles staat er heel wat op het spel, namelijk: deelname aan een weekend-workshop en de daarop volgende geënsceneerde concerten.

Het doel van het project is om muzikale uitwisseling tussen Nederland en Duitsland blijvend mogelijk te maken, in een vorm die voor de deelnemers én de toehoorders aantrekkelijk is. Dit wordt bereikt door amateurzangers in elk genre op het open podium te verwelkomen. Zij kunnen als solozanger of mini-ensemble meedoen, zichzelf begeleiden, met een eigen instrumentalist optreden of met een professionele projectpianist.

Meer informatie

De musici presenteren zich voor het publiek en het selectiecomité met een programma van 2 tot 3 liederen of songs op het jaarthema ‘HOOP’. Het evenement is voor toehoorders gratis, en de locatie is rolstoeltoegankelijk.

Bekijk onderstaande video voor een korte impressie van het project.

event zo 17 maart 24
schedule 10 : 00
more_vert tot
event zo 17 maart 24
schedule 16 : 00