Open middag Huismuziek en Bouwerskontakt

georganiseerd door

Huismuziek en Bouwerskontakt

Bouwers laten zelfgemaakt instrumenten zien, die ook bespeeld mogen worden! Het is ook mogelijk om instrumenten in bruikleen te nemen of te kopen. De aanwezige bouwers kunnen vragen beantwoorden, vertellen over het bouwen en tips geven voor onderhoud dat je zelf kunt doen. Aanwezig zijn:
Jan Bouterse (blokfluit- en traversobouw), Rik van Pelt (klavecimbelbouw), Gertjan Oosterhuis (strijkinstrumentenbouw) en Peter Hoogerheide (orgelbouw).

Om 16.00 uur vindt de verloting van muziekinstrumenten plaats. Een aantal blokfluiten, een barokviool en enkele andere instrumenten. Ook wordt een Italiaans klavecimbel verloot (foto), dat je een jaar in bruikleen krijgt, inclusief onderhoud! Loten zijn gratis verkrijgbaar vanaf 13.00 uur.

Er is van 14.00-16.00 uur een doorlopende workshop om zelf een lokinstrumentje te bouwen van natuurlijke materialen o.l.v. Annemies Tamboer. Lees hier meer over deze oerinstrumentjes. Toegang is gratis en je hoeft niets mee te nemen!

Geef je op voor de workshop

Muzikale gedeelte
Van 14.00-16.30 uur is er een workshop o.l.v. Monique Lansdorp 'Rondje Europa' voor zangers en instrumentalisten. Deze is inmiddels volgeboekt, maar je kunt komen luisteren.

Er zal ook een grote tafel zijn met gratis bladmuziek. Zowel vocale als instrumentale muziek.

event zo 21 april 24
schedule 13 : 00
more_vert tot
event zo 21 april 24
schedule 16 : 30