Superchoir zingt klassiek 2024

georganiseerd door

Prestige Vocal Groups

“Een dag lang aan de slag met Klassiek repertoire in een prachtig theater, leren van een fantastische dirigent en de dag eindigen met een spetterend concert mét pianotrio! “

Superchoir Zingt...

Na het grote succes van 3 edities Prestige Zingt Queen én 2 edities Superchoir zingt ABBA, is dit evenement weer terug! Ditmaal wordt er prachtige Klassieke muziek. Zaterdag 18 mei 2024 wordt een fantastische dag vol muziek, zingen & instuderen. Je eindigt de dag met een spetterend optreden voor familie of vrienden! Zowel leden als niet-leden kunnen zich inschrijven. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Fantastische locatie
De prachtige oude kazerne het Akoesticum in Ede is de locatie waar je gaat repeteren en instuderen om ’s avonds de sterren van de hemel te zingen. Iedereen heeft in de mooie zaal zijn/haar eigen zitplaats. De dag wordt regelmatig onderbroken door een gezellige pauze in “de straat” binnen de locatie.

Super begeleiding
In de weken vooraf studeer je thuis alvast de nummers in met de handige oefenmaterialen. Op de dag zelf worden de hele nummers gezamenlijk ingestudeerd en de puntjes op de i gezet. Op deze dag wordt er gewerkt met een pianotrio. Dit zijn drie klassieke muzikanten op vleugel, cello en viool.

Programma
De ochtend en middag bestaan uit enkele blokken waar je onder leiding van topdirigent Ton van Diepen de nummers gaat instuderen. De avond wordt gestart met een generale repetitie waar je repeteert mét pianotrio. Vervolgens is het tijd voor de voorstelling: het publiek stroomt binnen en geef je samen met het koor een spetterende optreden!

Repertoire
Tijdens deze editie van Superchoir zingt Klassiek gaan we aan de slag met 6 Klassieke stukken. Deze nummers worden binnenkort bekend gemaakt.

All-in pakket
Akoesticum in Ede werkt alleen met all-in arrangementen, wat betekent dat je ticket een volledig verzorgde dag inhoudt. Je krijgt namelijk een volledig verzorgde lunch, een heerlijk dinerbuffet incl. 1 drankje én je mag de hele dag onbeperkt gebruik maken van het koffie/thee/water arrangement. De keuken van Akoesticum kookt voor iedereen en kan dus rekening houden met allergieën en intoleranties. Je kunt dit al aangeven bij het bestellen van je ticket.

Kosten
Wanneer je een deelnemers ticket bestelt, geniet je van een all-inclusive dag! Je ontvangt hiervoor het professionele oefenmateriaal, inclusief bladmuziek, oefen MP3’s en instudeer tips. Daarnaast word je op de dag zelf begeleid door een professionele dirigenten en treedt je op met een fantastisch pianotrio. Naast dit alles geniet je van een koffie/thee/water arrangement voor de hele dag, met daar bovenop een verzorgde lunch en diner. Dit alles komt uit op een bedrag van €88,00 voor leden van de koren van Prestige Vocal Groups en €93,50 voor niet-leden. De tickets voor de concerten in de avond zijn te koop voor €6,50.

Het plezier begint al een paar weken van tevoren!
Ruim voor het evenement ontvang je toegang tot het oefenmateriaal, waar je de bladmuziek en handige ingezongen oefen mp3’s van de nummers vindt. Je kunt dus op een prettige en eenvoudige manier thuis instuderen. Het is de bedoeling dat je het repertoire alvast thuis instudeert. Op de dag zelf zet de dirigent de puntjes op de i en nemen jullie de moeilijke stukken door. Het oefenmateriaal is zo duidelijk en leuk, dat je waarschijnlijk al wekenlang aan het zingen bent!

event za 18 mei 24
schedule 09 : 30
more_vert tot
event za 18 mei 24
schedule 21 : 30
euro 93,50
Koop tickets

Leden van de koren van Prestige Vocal Groups betalen 88 euro