Zomerweek voor blazers en zangers

georganiseerd door

Floor Wittink

BEN JE BLAZER OF ZANGER?

NEEM EEN ZOMERSE DUIK IN DE MUZIEK!

Je krijgt o.a. lessen in interpretatie, expressie, optreden, vrijer spelen en ontwikkeling van jouw unieke geluid. De coaches van deze midweek zijn Manuela Ochakovski; sopraan en zangcoach en Floor Wittink; klassiek saxofoniste en ademcoach.

Er is een pianist aanwezig voor begeleiding en samenspellessen. Manuela coacht naast zangers ook blazers op het gebied van klankvorming en ademhaling. Zij kan je leren zingen met je instrument. Meer dan 20 jaar vertolkte ze hoofdrollen in diverse opera's in gerenommeerde operahuizen. Door deze ervaring kan Manuela enorm veel vertellen over inleving in muziek en podiumpresentatie. Floor heeft als ademcoach en docent een geheel eigen methodiek op gebied van adem en het spelen vanuit je hart ontwikkeld. Ze schreef boeken over lesgeven (Hoe je als muzikant een bloeiende lespraktijk opbouwt) en muziek maken (Spelen vanuit je hart) en maakte online cursussen over saxofoonspelen en over de ademhaling. Beiden hebben hun sporen verdiend op (internationale) podia en als docent.

De groepsgrootte is 14-16 personen en de lessen zijn zowel individueel als in groepsverband.

Deze midweek is voor de gevorderde amateur-blazer of zanger (meerdere jaren leservaring). Speel deze week solo, met onze pianist of met jouw eigen duo/trio /kwartet!

Geef je op

event ma 24 juni 24
more_vert tot
event vr 28 juni 24
euro 995,00

De prijs is op basis van een 2-persoonskamer of €1145 op basis van een 1-persoonskamer bij opgave vóór 1 maart 2024. Bij opgave na 1 maart betaal je respectievelijk €1045 en €1195