Zomerweekend voor blazers en zangers

georganiseerd door

Floor Wittink

Ben je blazer of zanger? In het weekend van 24 en 25 augustus leer je spelen/zingen met meer vrijheid en expressie. Samen met een pianist, of met eigen duo/trio of kwartet focus je dit weekend op een door jou meegebracht stuk. Je krijgt zowel individuele lessen als groepslessen over interpretatie, techniek en hoe je kunt opgaan in de flow van de muziek. Het is heel inspirerend om elkaar te horen in de workshops en om met elkaar steeds meer plezier te hebben in het spelen.

De docenten zijn niet gebrand op een ideale interpretatie, maar eerder om te begrijpen, je te laten voelen en je de vrijheid te geven om uit te proberen. Zo kun je verkennen, leren en nog meer uit de muziek halen.

 PROGRAMMA

Neem een stuk mee dat je mooi vindt en dat je al goed kunt spelen. We beginnen de zaterdag met een workshop waarin we ook gaan spelen voor elkaar. Als je dit spannend vindt, dan is het juist erg leuk om te doen! In de middag zijn er individuele lessen en kunnen we het stuk en jouw vragen verder uitdiepen. De zondag begint met een workshop over de ademhaling en klankvorming. Daarna duiken we met onze pianist verder in de muziek en de interpretatie. We doen daarbij verschillende muzikale oefeningen voor samenspel, presentatie en een improviserende manier van spelen.
We sluiten het weekend af met een laatste workshop waarin we spelen voor elkaar.

De dagen zijn van 10.00 - 17.00. We lunchen gezamenlijk op locatie.

De docenten zijn Manuela Ochakovski; sopraan en zangcoach, Floor Wittink; klassiek saxofoniste en ademcoach, en zij worden bijgestaan door allround pianist Kees van Zantwijk.

https://floorwittink.nl/zomerweekend/

event za 24 augustus 24
schedule 10 : 00
more_vert tot
event zo 25 augustus 24
schedule 17 : 00
euro 365,00
Speel mee

Prijs per persoon inclusief alle koffie/thee/water en tweemaal een uitgebreide lunch.
Het is mogelijk een overnachting, diner en ontbijt bij te boeken.

Een overnachting kost €37 per nacht voor een tweepersoonskamer en €74 voor een eenpersoonskamer.