Akoesticum gaat over! Nog even geduld.

Vanaf donderdag 20 juni tot en met eind juli zullen we bij Akoesticum overgaan naar een nieuw systeem voor onze reserveringen. Dit doen we om met de tijd mee te gaan en complexere vraagstukken beter te kunnen verwerken. De komende periode zullen we al onze boekingen overzetten naar dit nieuwe systeem. Dat betekent ook dat we mogelijk minder goed bereikbaar zijn per mail en telefoon, zodat onze collega's van boekingen zo goed en snel mogelijk alle boekingen van de komende jaren kunnen overnemen.

Alvast onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. We zullen de voortgang op deze pagina up-to-date houden. 

Kan ik nog wel een ruimte of groepsovernachtingen bij jullie boeken?
Ja, dat zeker! Je kan het beste via de website een offerte aanvragen. Houd er wel rekening mee dat een reactie op je aanvraag in deze periode mogelijk een aantal dagen vertraagd kan zijn. Per telefoon zijn we in deze periode minder goed bereikbaar.

Vraag een offerte aan

Kan ik op korte termijn iets bij jullie boeken?
We doen ons best om je op tijd te woord te staan. Over het algemeen hebben we meer dan twee weken nodig voor een boeking met catering (denk aan diner, lunch of hapjes) vanwege het regelen van personeel en inkopen. Wees daarom op tijd met je aanvraag.

Ik heb al een aanvraag gedaan binnen deze periode. Kan ik jullie nog bereiken?
Voor de reserveringen en opties die al in deze periode staan, zal er niets anders zijn behalve dat we per telefoon minder goed bereikbaar zullen zijn. Zet je vraag daarom in de mail en vermeld je boekingsnummer in de titel. Probeer ook zoveel mogelijk in één mail te bundelen, zodat we beter het overzicht kunnen bewaren en je zo het beste van dienst kunnen zijn.

Ik wil graag overnachten, maar ik ben niet met een groep.
Helaas nemen we op dit moment alleen groepsboekingen aan met een minimum van tien personen. We hopen met ons nieuwe reserveringssysteem wel individuele overnachtingen te kunnen aannemen. Dit zal echter nog een aantal maanden duren voordat we dit beschikbaar kunnen maken.