Kweekgrond

Voor creatieve makers

Ruimte om te creeëren.
Voor een bodemprijs

Ben je een beginnende maker of professional in de podiumkunsten, maar je zit zonder een ruimte om je talenten te beoefenen? Dan is Kweekgrond de plek voor jou!

Wij bieden jou tegen een bodemprijs één van onze prachtige studio's of een theaterzaal. Zo heb jij de ruimte om te groeien, te experimenteren, te creëren en jezelf te presenteren aan het publiek.

Kweekgrond is een initiatief van Akoesticum om creatieve makers een ruimte aan te bieden, zodat ze van de grond kunnen komen. Wij geloven in de kracht van de podiumkunsten en dat het ruimte moet krijgen om te blijven groeien.

Hoe doe ik mee aan de pilot?

Kweekgrond is een pilotproject om de podiumkunsten te laten floreren. Wanneer we voldoende aanmeldingen hebben starten we met een try-out.

  1. Meld je aan via het formulier op deze pagina. 

  2. Wanneer de try-out start ontvang je een mail met het actuele aanbod.

  3. Je kiest je tijdslot. 

  4. Was je de eerste? Dan nemen we contact met je op om je reservering te bevestigen. 

  5. Greep je mis? Helaas! Bij uitval zullen we op volgorde van binnenkomst de reservering doorgeven. 

Heb je nog vragen? Of werkt het inschrijfformulier niet? Mail dan naar info@akoesticum.org

Een Bodemprijs? Hoe kan dat? 

Onze ruimtes zijn nooit helemaal volgeboekt; er vallen soms gaten in de agenda. En het is natuurlijk zonde als er ruimtes leeg blijven staan. Zeker omdat we weten dat er podiumkunstenaars zijn met een relatief klein portemonnee die heel goed gebruik kunnen maken van de ruimtes.

Wij zien hier de kans om twee vliegen in één klap te slaan. We bieden deze ruimtes last-minute aan tegen een gereduceerd tarief.

Alleen voor creatieve makers, maximaal 6 personen per ruimte. Zo helpen we elkaar met de ruimtes die voor de podiumkunsten gemaakt zijn. Je bent welkom, zzp-ers tot kleine groepen, amateurs tot de professionals, benut de volledige capaciteit van ons prachtige gebouw!